Politica de retur si anulare a comenzii

 Conditii generale 

Anticum de Butea ofera posibilitatea returului produselor pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Returnarea coletului se face exclusiv prin plata costurilor de catre Client. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la adresa Comerciantului. Adresa la care se trimit coletele de retur este str. Zefirului, nr. 2, com. Butea, jud. Iasi.

In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 14 zile de la data retragerii din contract.

Modalitati si termene de returnare a produselor 

Clientul se obliga sa notifice Anticum de Butea intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin email la deliciidinmure@gmail.com in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, Anticum de Butea poate refuza coletul.

Conditii de returnare a produselor 

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Anticum de Butea).

Produsele returnate trebuie sa respecte valorile initiale inscrise pe ambalaj. Nu se accepta retur produsele care au fost folosite deja si care nu mai pot fi repuse in vanzare.

In conformitate cu legea in vigoare, Anticum de Butea isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Termene de returnare a banilor 

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care Anticum de Butea este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

Exercitarea dreptului de retragere cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata,Anticum de Butea se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Client in ceea ce priveste deciziei sa de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  2. pentru Comenzile achitate cu Card bancar/Transfer bancar/Ramburs-> prin virament bancar;
  3. Clientul va informa Anticum de Butea in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract trimiterea unui email la adresa deliciidinmure@gmail.com in care sa stipuleze acest lucru.
Shopping Cart
[]