Vinul de coacaze negre

Vinul de coacaze negre se vorbea  încă din Evul Mediu ca și leac utilizat în medicina din acele vremuri. Prima dată acest vin din coacaze negre (denumit crème de cassis) a fost produs de niște călugări francezi în secolul al 16-lea, si a fost folosit ca și remediu pentru icter.

De mult timp se ştie că vinul de coacaze negre are o concentrație mare de vitamina C (aprox. 150-200mg / 100g), dar mai are și alte proprietăți cu beneficii curative care fac ca acest vin să fie indicat in medicina naturistă.

Culoarea roșie închisă a vinului de coacaze negre, se datorează antocianinei, care este considerată un preventiv pentru bolile de inimă, crescând fluxul de sânge. Consumul din  acest vin de coacaze negre (câte 50ml de 3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă spun specialiştii) crește funcționarea creierului și chiar contribuind la prelungirea vieții, iar aroma acestuia atenuează stresul.

Alte bunatati din camara noastra gasiti aici.

Vinul de coacaze negre – Recomandări

– este benefic in boli cardiovasculare, previne insuficienta cardiaca si accidentele vasculare, mareste rezistenta capilarelor sanguine fragile, reduce ateroscleroza cerebrala, arterita, trombogeita obliteranta, intensifica circulatia periferica slaba cauzata de menopauza, curata sângele de toxine, deseuri si cholesterol

– ajuta in afectiuni ale sistemului nervos – scade nivelul de stres, migrene, surmenaj fizic si intelectual, oboseala generala, astenie psihica postgripala.

– are efect curativ in afectiuni reumatismale – combate reumatismul cronic degenerativ si artritele reumatoide prin efectele antiinflamatorii, guta si mai ales poliartrozele generalizate si invalidante la mâini si picioare deformate.

Mod de administrare: este cel specificat si mai sus, adica cate 50 ml de 3 ori pe zi inainte de mancare.

De asemenea acesta vin de coacaze negre este un cadou deosebit si special pentru prietenii tai!

vinul de coacaze negre
Shopping Cart
[]