Vinul de mure este un produs obținut prin fermentația naturală a murelor, având o concentratie alcoolică de 12%.
Acest vin produs de Anticum de Butea este singurul din România cu atestat de „Produs traditional„.
Are o culoare roșie cu nuanță violacee, cu o aciditate de 5,5 gr/l și un conținut zahăr de 23 gr/l. Gustul este ușor dulce cu un buchet specific.
Vinul de mure – recomandări
– este nutritiv pentru organism și un bun antioxidant pentru celule corpului;
– este benefic în cazul durerilor de gât, frecvente în sezonul rece;
– este recomandat în tulburari gastrice si intestinale;
– este astringent, elimina toxinele atât pe cale renală, gastrointestinală, cât și prin glandele sudoripare;
– crește puternic imunitatea, având un rol important în prevenirea și tratarea cancerului de colon.
– au efect ușor laxativ și este tonic pentru organism și sistemul nervos.
Vinul de mure – mod de administrare:
Se poate administra în doze a câte 50 ml, de trei ori pe zi, înainte de mese.
De asemenea, este și un cadou deosebit pentru prietenii tăi!