Vinul de mure

Vinul de mure este un produs obținut prin fermentația naturală a murelor, având o concentratie alcoolică de 12%.

Acest vin produs de Anticum de Butea este singurul din România cu atestat de „Produs traditional„.  

Are o culoare roșie cu  nuanță violacee, cu o aciditate de 5,5 gr/l și un conținut zahăr de 23 gr/l. Gustul este ușor dulce cu un buchet specific.

Vinul de mure – recomandări

– este nutritiv pentru organism și un bun antioxidant pentru celule corpului;

– este benefic în cazul durerilor de gât, frecvente în sezonul rece;

– este recomandat în tulburari gastrice si intestinale;

– este astringent, elimina toxinele atât pe cale renală, gastrointestinală,  cât și prin glandele sudoripare;

– crește puternic imunitatea, având un rol important în prevenirea și tratarea cancerului de colon.

– au efect ușor laxativ și este tonic pentru organism și sistemul nervos.

Vinul de mure – mod de administrare:

Se poate administra în doze a câte 50 ml, de trei ori pe zi, înainte de mese.

De asemenea, este și un cadou deosebit pentru prietenii tăi!

vinul de mure
vinul de mure
Shopping Cart
[]