În această perioadă venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un pachet deosebit de vinuri diverse, care cuprinde 4 sticle de vin, și nu orice fel de vin, sunt vinuri făcute cu grijă din fructe alese, astfel încăt să vă ofere savoare.
Acest pachet cuprinde vin de mure, vin de caise, vin de cireșe și vin de coacaze negre.
Avînd în vedere că stocul este limitat, vă așteptăm cît mai curând să vă rezervați pachetul dumneavoastră printr-o comandă!
Vinul de mure – singurul vin din mure, din România cu atestat de Produs traditional. Este obținut prin fermentație naturală și are o tărie alcoolică de 11 grade. Are o culoare roșie cu nuanță violacee, cu o aciditate de 5,5 gr/l și un conținut zahăr de 23 gr/l. Gust este ușor dulce cu un buchet specific pentru un vin de mure.
Vinul de coacaze negre – De acest vin de coacăze negre se vorbea încă din Evul Mediu ca și leac utilizat în medicina din acele vremuri. Prima dată acest vin (denumit crème de cassis) a fost produs de niște călugări francezi în secolul al 16-lea.
Vinul de cirese – este un produs din gama roze-demisec obținut prin fermentație naturală. Vin de cirese liniștit cu aspect foarte limpede, cu o tărie alcoolică de 10 grade. Culoarea este una rose cu gust ușor dulce și un buchet specific unui vin de cirese. Aciditate acestui vin de cirese de 6 gr/l, iar conținutul de zahăr de 18 gr/l.
Vinul de caise – este un produs obținut prin fermentație naturală, de culoare galbenă. Are un gust și un miros plăcut de caise proaspete. Este un vin de caise liniștit cu aspect foarte limpede. Concentratia alcoolica este de 11 grade și concentratia de zahăr este de 24gr/l.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.